Töltés

Mit tud a Menüfutár éttermi szoftver?

Hogy telik egy munkanap Önnél? Káosz! 

A személyzet jól dolgozik, megvan a honlap, és elég jól működik a marketing. Az ember azt hinné, minden oké, kívülről így is látszik. De mi van a kulisszák mögött? Káosz!

Nézzük meg, hogy zajlik egy átlagos nap az Ön éttermében.  Hajnalban kezdenek a szakácsok, készül az ebéd. Közben a már korábban leadott megrendelések rendszerezése zajlik, dokumentumokból, excel táblázatokból, ne adj Isten cetlikből...  És amint elindulnak az aznapi e-mailek, telefonok, máris minden káosszá válik! A futárok kapkodnak, az ügyfelek adatai, a megrendelt ételek mennyisége, a jól megtervezett kiszállítási útvonalak egymás hegyén-hátán füzetekben, cetliken, nyomtatott papírokon. Eközben a műanyag edény halom dacosan tűri, hogy tartalma kezd teljesen kihűlni. Ekkor lép színre a főnök, aki igazi tűzoltóként - rengeteg energiát és bosszúságot nem kímélve - próbál átlátni a káoszon és rendet rakni. A nehézségek után elindulnak a futárok: ezt a napot is „megoldotta”!


Tudjuk, Önnek mire van szüksége! Rendre! 

Ha megkímélné magát a tűzoltásoktól és egyről a kettőre lépne, akkor a Menüfutár vendéglátói szoftver pontosan az lesz Önnek, aminek terveztük: az Ön jobb keze. Egyszerűen és gyorsan kezelheti rajta a pénzügyeket, a menüket, az ételek típusait, a vásárlók és a futárok adatait, sőt, ezt a feladatot akár másokra is rábízhatja megfelelő jogosultságokat beállítva! A rendelésekről listákat és címkéket nyomtathat, így biztosítva, hogy a legapróbb láncszem is a helyére kerüljön. Mindezt pedig úgy, hogy akár 2 órával a kiszállítás előtt is leadhatóak a rendelések, anélkül, hogy ez fennakadásokat okozna, így pedig még több vevőt tud kiszolgálni!
A gyors és automatikus rendelés-feldolgozás lehetővé teszi, hogy aznap délelőtt még fogadhasson rendelést; úgy, hogy az ebéd délre ott legyen az ügyfél asztalán mindenféle bosszúság nélkül!


A Menüfutár legfőbb előnyei:

- nyilvántarthatja rendeléseit, ügyfeleit, alkalmazottjait, menüsorait

- a weboldalára automatizált űrlap kerül fel, mely az Ön által megadott szabályok szerint automatikusan  változik

- jogosultságokat oszthat ki, így egyszerre akár többen is kezelhetik a programot

- az adagok címkéit egyszerűen kinyomtathatja

- precízen kezelheti az ügyfelek egyenlegeit

- a címeket azonnal a futárokhoz kötheti és kiszállítási köröket is létrehozhat

- 100% magyar fejlesztés, magyar nyelvű program és magyar nyelvű útmutató

- felhasználóbarát kezelőfelület, segítőkész ügyfélszolgálat

- automatikus frissítés, így az éttermi szoftver mindig naprakész


Amennyiben szeretné, hogy a reggeli indulás minden gondját levegyük a válláról, próbálja ki a Menüfutár vendéglátói szoftvert! Ezt a programot kifejezetten napi menü kiszállításra fejlesztettük, tapasztalatunk az, hogy bevezetése után kivált egy 8 órás adminisztratív munkavállalót! 

Ha még mindig kételkedik ebben, töltse le az étel rendelés kezelő program Demo verzióját - amit 20 napon keresztül teljesen ingyen használhat, mindenféle funkciókorlátozás nélkül - és győződjön meg róla a saját szemével: az átlátható és egyszerű rendeléskezelés nem lehetetlen!