Töltés

A Menüfutár éttermi szoftver megvásárlása


Már csak pár lépés választja el attól, hogy éttermét piaci előnyben részesítse és megrendeléseit, ügyfeleit egy profi Menüfutár vendéglátói szoftverrel kezelje! 

1. lépés: Kérjük regisztráljon be az Ügyfélközpontba.

2. lépés: Az ügyfélközpontba belépve töltse le a MENÜFUTÁR demot! Ez a demo nem tartalmaz funkciókorlátot csak időkorláthoz van kötve, ami azt jelenti, hogy a teljes verziót, annak minden elemét kipróbálhatja működés közben. Az éttermi szoftver demoja 20 napig teljesértékű szoftverként használható.

3. lépés: A demo mellé kapott webes kódot illessze be a meglévő honlapjába. Ez lesz a Menüfutár éttermi szoftver által automatikusan előállított rendelési felülete. Amennyiben nincs honlapja, ne aggódjon, kérés esetén INGYENESEN biztosítunk egy aldomaint és egy napon belül mindent beállítunk a tökéletes működéshez!

4. lépés: Amennyiben a demo meggyőzte, és meg szeretné vásárolni az éttermi szoftvert, ezt megteheti az ügyfélközponton belül. Adatellenőrzés után már végleges számlázási adatokat kell megadnia, majd eldöntheti, hogy mindent visszaállít-e a szoftverben az eredeti állapotokra. Ha a demoba valós ügyféladatokat, ételcsoportokat, szabályokat, stb. vitt fel, akkor nem érdemes ezt a funkciót választani, hanem megtarthatja már rögzített adatait.

5. lépés: A fizetésre több mód is rendelkezésére áll. Fizethet a PayPal rendszeren keresztül bankkártyával. Ez esetben a 20 napos demo időkorlát azonnal 365 naposra tolódik ki! Az éttermi szoftver vásárlásának másik módja az átutalás. Ha emellett dönt, akkor a vendéglátói szoftver összegét előre át kell utalnia cégünk számára. Az összeg beérkezése után számlát állítunk ki, amit postázunk Önnek! Az átutalást választó ügyfelek a pénz beérkezésétől függetlenül azonnal birtokba vehetik a szoftverüket, 30 napos időkorláttal. Az átutalás beérkezésekor az időkorlát 365 napra tolódik ki.

A Menüfutár éttermi szoftver egyszeri ára magában foglalja:

- a vendéglátói szoftver megvásárlását és elsőéves licencdíját
- a Menüfutár által automatikusan generált online űrlapot
- a frissítések automatikus telepítését
- a Menüfutár éttermi szoftver megfelelő működéséhez szükséges szerver üzemeltetését és karbantartását
- az ingyenesen igényelhető aldomaint
- a magyar nyelvű programkörnyezetet, útmutatót
- magyar telefonos és e-mail-es ügyfélszolgálatot.

A 365 nap lejáratát követően a vendéglátói szoftver további használatához évenként egyszeri terméktámogatási díjat kell fizetnie, mellyel újabb 365 napig hosszabbíthatja meg licencét.

A Menüfutár egyszeri belépési díja most: 200.000 Ft + ÁFA, amely tartalmazza az első éves terméktámogatást és termékhasználati díjat. A további évek terméktámogatási és termékhasználati díja: 40.000 Ft/év + ÁFA.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken!