Általános információk

A Menüfutár vendéglátói szoftver tökéletes megoldás azoknak, akik profi kezelőfelülettel szeretnék egyszerűsíteni az internetről és telefonról érkező rendeléseik kezelését, tökéletes címkéket, listákat szeretnének nyomtatni és jól strukturált adatbázisban tárolni a rendelésekhez tartozó összes információt. 

Általános áttekintés

Általánosságban elmondható, hogy termékünk a kevésbé korszerű számítógépeken is gond nélkül fut, nem igényel különleges programkezelői ismereteket. A törzsadatokban külön jogosultságot adhat meg alkalmazottainak, így több beosztottja akár egyszerre is kezelheti a vendéglátói programot. Az ügyfelek, ételek, rendeléstípusok, dobozok, időszakok és szabályok széles beállítási lehetőségeivel biztos lehet benne, hogy a rendelések legapróbb információi is a megfelelő helyen és a megfelelő időben jelennek meg. A menü rögzítésével, a napi rendelések kezelésével és a logisztikai menüponttal pedig biztosítható, hogy minden hibamentesen, precízen, az előzetes terveknek megfelelően alakuljon; a különböző listák és címkék nyomtatásával pedig vendéglátóhelye hatékonyabb lesz, mint valaha gondolta volna. Weboldala rendelésfelülete automatikusan, az Ön által megadott menük és szabályok alapján változik, így tökéletes összhangban az étterme az ügyfelek által leadott rendelésekkel és az ezt kezelő Menüfutár programmal is!

Használd a bal oldali menüpontokat!

A Menüfutár éttermi szoftver pontos funkciói és ezek leírásai megtalálhatóak a bal oldali menüpontban. A Demo kipróbálásával (mely az éttermi szoftver funkcióit csak időkorláthoz köti) és a Menüfutár étel rendelés kezelő funkcióinak megismerésével megbizonyosodhat felőle, hogy valóban kielégíti-e az Ön által elvárt igényeket Menüfutár éttermi szoftverünk.

Ha további segítségre van szüksége

Azonban mi nem csak egy terméket kínálunk, hanem gondoskodunk arról is, hogy a lehető legtöbb segítséget megkapja az egyszerű kezelésre tervezett éttermi szoftver használata során. A Menüfutár vendéglátó szoftverhez tartozó automatikus frissítések, az automatikusan weboldalba építhető űrlap és segítőkész ügyfélszolgálatunk garantálja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen. Amennyiben olyan kérdés, probléma merül fel, melyre az oldalon nem talált választ, minden hétköznap 9-17 óra között eléri munkatársunkat az 52/787-011 telefonszámon, vagy felveheti velünk a kapcsolatot 0-24 órában a Kapcsolat menüpont űrlapjának segítségével, illetve a vevoszolgalat[kukac]menufutar[pont]hu e-mail címre küldött üzenettel!