Töltés

Regisztrációs adatlap

A regisztráció nem jár vásárlási kötelezettséggel!

Felhasználói- és Cégadatok


menüfutár felhasználói adatok

Felhasználási feltételek (licensz szerződés)

Felhasználási feltételek

A programhoz kapcsolódó szolgáltatások:

A program vételára a vásárlástól számítva egy éven át tartalmazza az elkészült szoftverfrissítések rendelkezésre bocsátását függetlenül attól, hogy a frissítés törvényváltozások miatt változott, vagy funkcióiban bővült, valamint ezen idő alatt a telefonos ill. internetes ügyfélszolgálatunk igénybevételét munkaidőben (pontos elérhetőségeket és nyitva tartást az Elérhetőségek menüpontban találja). A frissítéseken túl tartalmazza egy évig az adatbázis tárhely biztosítását, valamint az automatikus biztonsági mentéseket.
A programfrissítéseket a nem szükséges letöltenie, a szoftver belépés után automatikusan frissíti önmagát.


Terméktámogatási és üzemeltetési díj:

A fenti szolgáltatások az egy év elteltével a programok mindenkori árlista szerinti terméktámogatási és rendszerüzemeltetési díjtáblázat szerint meghosszabbítható újabb egy évre, melyről a lejáratot megelőző hónapban díjbekérőt küldünk. A terméktámogatás és üzemeltetési díj fizetési határideje 3 hét, amennyiben ezen idő alatt nem kerül kiegyenlítésre, úgy tekintjük, hogy a jövőben nem kívánják igénybe venni szolgáltatásainkat. A MENÜFUTÁR program ebben az esetben továbbra nem tud a szerverhez, ezáltal az adatbázisához kapcsolódni, hiszen az üzemeltetési díj tartalmazza az adatbázis tárhelyének díját is. Amennyiben a későbbiekben mégis szükségük lenne a programra, az adatbázis a terméktámogatási és üzemeltetési díj visszamenőleges megfizetésével válhat újra elérhetővé.
A terméktámogatási díj távsegítséges segítőszolgálatot tartalmaz.


Megrendelés:

A szoftver az ügyfélkapuba történő regisztráció után érhető el. A DEMO letölthető, a DEMO élesítését – vagy új, üres adatbázissal a szoftvert megrendelni – is az ügyfélkapun belül tudja. A megrendelés során kötelező megadni a számlázási és posta címet (ha nem egyezik meg a számlázási címmel), e-mail címet, telefonszámot, valamint az adószámot.
A DEMO szoftver 20 napos időkorlátot tartalmaz, melyet a program megrendelése és a számla kiegyenlítése után 1 munkanapon belül feloldunk.
A segítőszolgálat (telefonügylet, tanácsadás, felhasználói hibák elhárítása, segítségnyújtás, távsegítség, E-mail kapcsolat stb.) munkanapokon 9:00-17:00 között érhető el.


Jogos felhasználó módosítása:

A program használatára kizárólag a megrendelő jogosult. Amennyiben hitelt érdemlően bizonyítani tudja, hogy az eredeti jogos felhasználó átalakult, jogutóddal megszűnt, abból kiváltak vagy más cégbe olvadtak a jogos felhasználót térítésmentesen átírjuk. Ehhez el kell juttatni hozzánk a hivatalos okirat másolatát, igazolni a változást (pl. cégkivonat), valamint meg kell írni a megváltozott adatokat. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a jogos felhasználót módosítani, új felhasználóként meg kell rendelni a programot.
Amennyiben azonos tulajdonosi körbe tartozó vállalkozások között szeretnék átíratni a programot, erre minden program esetében egyszer van lehetőség.


Rendelés lemondása:

A MENÜFUTÁR program licensz élesítésétől számítva 8 napon belül lemondható, ez esetben a vételárat visszafizetjük.
A MENÜFUTÁR program megvásárlás előtt kipróbálható (a DEMO program honlapunkról letölthető), valamint megrendelés előtt ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdésre felvilágosítást ad. A fenti tájékoztatás, a kipróbálhatóság és a megrendelést megelőzően igénybe vehető ingyenes konzultáció miatt nem áll módunkban a kifizetett vételárat a fent említett 8 nap elteltével visszafizetni.


A vételár kiegyenlítése, fizetési és szállítási feltételek:

A MENÜFUTÁR program megrendelése esetén a vételár kiegyenlítése két módon történhet:

Előre, díjbekérő alapján történő átutalással:
Amint beérkezik a pénz, cégünk elküldi Megrendelő részére a program élesítéséhez szükséges kódot!

Online fizetéssel
PayPal rendszeren keresztül történhet az online fizetés, ennek segítségével bankkártyás fizetésre is van lehetőség!

A MENÜFUTÁR licensz és adatbázis a pénz beérkezte után kerül aktiválásra, 1 év időtartamra!


Hardver és szoftver követelmények:

  • Microsoft Windows XP/ Vista/ Win 7/ Win 8 / Win 8.1 operációs rendszer
  • 32 vagy 64 bites processzor
  • 1 GHz órajellel
  • 512 MB memória
  • 20 MB szabad lemezterülettel
  • Nyomtató (igény szerint)
  • internet-kapcsolat (1 Mbit/s)

A szükséges sávszélesség függ az adatbázis méretétől. A feltüntetett adatok egy átlagos adatbázis méretéhez lettek megadva. (2500 vevő, napi 600 db. rendelés)


Árak:

Az árjegyzékben feltüntetett árak a 27% áfát nem tartalmazzák!

A felhasználási és szerződési feltételeket elfogadom!

A vásárlási és szállítási feltéteket elfogadom!

menüfutár felhasználási feltételek

Véglegesítés és ellenőrzés

menüfutár adatkorrigálás

Kérjük írja be a képen látható kódot!

menüfutár regisztráció

Kérjük a *-gal megjelölt mezőket mindenképpen töltse ki.