Töltés

Vásárlási és szállítási feltételek


1. Rendelés módja:

A megrendelés feladása a www.menufutar.hu oldalon keresztül történik. A megrendelés előtt a programok DEMO (kipróbálható) változatai a www.menufutar.hu oldalról letölthetők, melyek funkcióiban és tudásában teljes egészében megegyeznek az éles változatokkal. A honlapon keresztül leadott megrendelések írásos rendelésnek minősülnek, melyek minden esetben fizetési kötelezettséget vonnak maguk után. A megrendeléseket, és az azokhoz fűződő számlákat cégünk a belső ügyviteli rendszerében iktatja, és lehetővé teszi az anyagok utólagos hozzáférhetőségét. A megrendelés során hibásan megadott adatok javítására a honlapon keresztül nincs lehetőség, a javítás e-mailben vagy telefonon keresztül kérhető az ügyfélszolgálati elérhetőségeken.

2. Fizetési- és szállítási információk:
 
A szállítási- és csomagolási díjakat a DBI Szoftver Kft. vállalja. A vásárlót a program vételárán felül a vásárlást követő egy éven belül egyéb kötelező költség nem terheli, a terméktámogatás az első évben ingyenes.

ÁTUTALÁS:
Az átulatást választó ügyfelek a pénz beérkezésétől függetlenül birtokba vehetik a szoftverüket, 30 napos időkorláttal, ez alatt az átutalás és a számlázás is megtörténik.
Az összeg beérkezése után számlát állítunk ki, amit postázunk, valamint az szoftver használati időkorlát 365 naposra tolódik ki.
Amennyiben igényét a megrendeléskor feltüntette, a szoftvert postai úton is elküldjük az Ön által megadott postázási címre.

ONLINE FIZETÉS:
A vásárlás történhet online fizetéssel, ahol a PayPal rendszeren keresztül bankkártyával, vagy PayPal accounton keresztül egyenlítheti ki a MENÜFUTÁR szoftver árát. Ez esetben a vásárlás pillanatában a 20 napos demo időkorlát 365 naposra tolódik ki.
Amennyiben igényét a megrendeléskor feltüntette, a szoftvert postai úton is elküldjük az Ön által megadott postázási címre.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:
Programjainkat személyesen is átveheti irodánkban, ahol készpénzzel tudja kifizetni a vásárolt szoftver ellenértékét. A gyorsabb ügyintézés érdekében mielőtt befáradna hozzánk, adja le rendelését Interneten keresztül.
Címünk: 4026 Debrecen, Csap utca 13. I. lph. Nyitva: H-P: 9:00-17:00

3. Elállás joga:

Az elállás joga megilleti a vásárlót, mely tény cégünk felé írásban jelezhető. Az elállási igényt csak írásban tudjuk elfogadni (e-mail vagy postai levél formájában), telefonos jelzést követően is kérjük írásos formában megküldeni az elállás tényét. A megrendelés törléséről a vásárlót írásban tájékoztatjuk. A DBI Szoftver Kft. a vásárló védelme érdekében indokolás nélkül visszavásárolja a kifizetett terméket, amennyiben a vásárló ezen szándékát írásos formában, elállási nyilatkozatban jelzi a termék átvételének (megrendelés teljesítésének) napjától számított 8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül! A garanciális visszavásárlási idő lejártát követően a termék vételárának visszatérítése már nem lehetséges! Nem fizikai szállítás esetén (pl. internetes letöltés, aktiválás) a termék átvételének napja az a nap, amikor a megrendelő részére e-mailben megküldtük a szoftver használatához szükséges élesítő kódot. Megrendeléstől való elállás esetén cégünk legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza a megrendelő által kifizetett teljes összeget. Ez idő alatt a megrendelő saját költségén köteles visszaküldeni számunkra a teljes terméket (pl. termékdoboz, CD lemez, stb.). A megrendelőt a visszaküldés költségén kívül semmilyen más költség nem terheli! Amennyiben a megrendelő a nem rendeltetésszerű használatból eredően kárt tett a termékben, úgy a DBI Szoftver Kft. követelheti a megrendelőtől a kár megtérítését.

4. Panaszkezelés:

A DBI Szoftver Kft. minden vásárlóval szemben törekszik a maximális együttműködésre és elégedettségre, de ha ez mégsem
sikerül, akkor munkaidőben az ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy írásos formában e-mailben/postai levélben kifogással
élhet. Minden panaszt részletesen kivizsgálunk, és írásos formában értesítjük a panaszost a beérkezéstől számított 30
naptári napon belül.

5. Vevőszolgálat:

A DBI Szoftver Kft. munkanapokon 9 és 17 óra között vevőszolgálatot tart fenn a 06-52-787-011 telefonszámon, illetve az vevoszolgalat(kukac)menufutar(pont)hu e-mail címen.

6. Üzemeltető:

Az üzemeltető pontos adatai ezen a linken keresztül érhetők el.